Voorjaar Zomer 2018
 • Gezond Fruitijs

  4 mei 2018

   
  Nieuw in uw assortiment!

  GEZOND FRUITIJS

  (exclusief verkrijgbaar)

   

  Natuurlijk fruitijs op een stokje: van echt fruit (vol vezels), zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen.

  Dat betekent dat de ijsjes lactosevrij, glutenvrij en E-nummervrij zijn!

  De ijsjes zijn niet alleen lekker, ze zijn ook geschikt voor veganisten en mensen die zich bezighouden met een gezonde lifestyle. En niet te vergeten een smaakvol en gezond alternatief voor kinderen!

   
     
  Vriezers

  Unieke presentatiemogelijkheden voor de ijsjes. De ijsjes zijn zowel verpakt als onverpakt verkrijgbaar. In de vriezers kunnen ze onverpakt gepresenteerd worden, heel bijzonder en draagt daarnaast bij aan een verlaging van de afvalproductie.

   

  Verschillende Smaken

  Alle smaken worden op ambachtelijke wijze gemaakt, in een verpakte en onverpakte variant.

  Hieronder een aantal smaken uitgelicht:
  • kiwi-mango
  • aardbei-cocos
  • framboos-appel
  • passievrucht
  • aardbei

  Wilt u ook als verkooppunt op onze website toegevoegd worden? We informeren u graag over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op via 050-5033500 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag naar Carina.  
   
 • Voorjaar & Zomer 2018

  19 april 2018

   

  De voorjaar & zomer brochure ligt voor u klaar!

  In deze speciale jubileum brochure presenteren we u een mooie selectie uit ons ruime assortiment. We brengen nieuwe producten onder de aandacht, maar onze zomer toppers mogen uiteraard ook niet missen!

  BBQ vers of diepvries assortiment, Tapas, Buffet, High-tea, Lunch of Brunch we hebben volop producten in huis om deze maaltijden een verrassende en nieuwe wending te geven.

  We springen ook zoveel mogelijk in op de huidige trends, gezonder (minder koolhydraten) eten, meer producten uit de streek, grote stukken vlees op de BBQ, onderscheidend vermogen van de producten, goede prijs-kwaliteit verhouding.

  Laat u zich ook inspireren door onze nieuwste brochure?!

  Heeft u vragen naar aanleiding van onze brochure of wenst u een duidelijke offerte, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met onze verkoop afdeling via (050) 50 33 500 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  Het is uiteraard ook mogelijk dat een van onze vertegenwoordigers bij u langs komt om de brochure verder toe te lichten.

   
 • Beef Best & Pork Best

  17 maart 2018

   
 • Paul's Pie

  8 december 2017

  Een geweldige aanvulling op uw assortiment voor de feestdagen; Paul's Pie!

  Heerlijke pie in 8 verschillende smaken. Ambachtelijk bereid, kant-en-klaar, in 180 & 50 gram. Perfect voor bij de maaltijd, als tussendoortje of voor bij een high tea!

  Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 050 50 33 500.

  "De smaakvolste dagen van het jaar beleef je met elkaar!"

   
   

Twitter (2)

Historie

Even een stukje historie.

Boonstra Verswaren heeft zijn roots in de stad Groningen, daar begonnen we rond 1958 in de oude binnenstad in een hoekpand aan de Schoolholm met het roken van mager buikspek en paardenrookvlees. We hadden toen nog de toepasselijke naam Boonstra's Vleesrokerijen. In het begin van die periode kregen we de buiken (mager buikspek) en het rookvlees vers aangeleverd om vervolgens deze verder te bewerken door het te zouten en te roken. Als de producten klaar waren werden ze in de stad en ommelanden doorverkocht aan, toen nog, voornamelijk slagers.

Begin 1967 is het bedrijf overgenomen door dhr J.Helder (Joop) en zijn echtgenote mvr J.Helder-Boonstra. In die tijd begonnen we ons assortiment uit te breiden met diverse vleeswaren en zelfs diepvries kippen. Nog later kwam de diepvries slavink en boomstam. De introductie van het Huzarenslaatje was indertijd een geweldig succes.

                                                Schoolholm24
                    Schoolholm Groningen

 

In de loop der jaren is het bedrijf uit haar jasje gegroeid en werd het pand aan de Schoolholm verruild ( dit was in 1976 ) voor een nieuw pand in het Drentse Peize aan de Westerd 19, onder de rook van Groningen. Ook hier werd het assortiment verder uitgebreid en plaatsten we 2 moderne rookkasten om de eigen productie van magere buiken en rookvlees verder te optimaliseren.

                                            

Busboonstra


 
 

Foto uit het archief 1979

 

 

In 1994 hebben we ons huidige bedrijfspand in gebruik genomen ( Industrieterrein De Westerd ) waar we in 2003 nog een hal voor opslag van verpakkingsmateriaal in gebruik hebben genomen. In 2009 is er door een interne verbouwing een nachtsluis gerealiseerd en is een verdere uitbreiding van de distributieruimte tot stand gekomen waarmee wij weer kunnen bouwen aan onze verdere toekomst. 

                                               

bx-vl-60
 

Een wel bekende verschijning, ... in de stad en provincie

Foto uit archief 2011                 

 

Sinds 2014 hebben we een nieuw logo, en daarbij passende huisstijl. Ook de vrachtauto's hebben een nieuwe uitstraling gekregen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     VrachtautoBoonstra