Desserts en Patisserie2018-10-18T09:13:52+00:00

Desserts en Patisserie

Een assortiment om van te smullen en mee te feesten. Lekker voor een high tea, brunch, verjaardag of gewoon ‘zomaar’.

 

Desserts

Desserts, het nagerecht, het toetje na de maaltijd. Een perfecte aanvulling op uw maaltijden! Wij bieden losse dessertjes die u perfect als toetje samen met een verse maaltijd kunt verkopen. Altijd vele verrassende smaken, passend bij het seizoen!

Naast de zoete nagerechten is het natuurlijk ook mogelijk om een hartig nagerecht te serveren. Bijvoorbeeld een kaasplank; kijk hiervoor op onze ‘Tapas, Kaas en Crèmes’ pagina. (linken naar pagina met kaas) Dessert na het barbecuen? Maak dan eens een banaan pakketje voor op de barbecue, dat wordt genieten voor uw klanten.

 

IJs

De moeite waard om apart genoemd te worden. Wij presenteren diverse soorten ijs.

  • Sprimfruits: natuurlijk fruitijs op een stokje. Gemaakt van echt fruit (vol vezels), zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Dat betekent dat de ijsjes lactosevrij, glutenvrij en E-nummervrij zijn! De ijsjes zijn niet alleen lekker, ze zijn ook geschikt voor veganisten en mensen die zich bezighouden met een gezonde lifestyle. En niet te vergeten een smaakvol en gezond alternatief voor kinderen! Alle smaken worden op ambachtelijke wijze gemaakt, in een verpakte en onverpakte variant.
  • Ambachtelijk Italiaans schepijs van Italini Gelato. Vers schepijs volgens ambachtelijk Italiaans recept. Altijd vers, met natuurlijke ingrediënten. Zeker de moeite waard om eens te proeven!

 

Leveranciers en merken

  • Delifrance vervaardigd producten die geïnspireerd zijn op Franse know-how. Gemaakt van de beste grondstoffen, zoals geselecteerd meel. Ze werken met innovatieve processen en bieden kwaliteit, veiligheid en traceerbaarheid. Voor meer informatie, neem een kijkje op de site van Délifrance; https://www.delifrance.com/nl.

Bakkerij Berghuis is na drie generaties ‘Berghuis’ overgenomen. Wel gaan ze op dezelfde voet door. Er wordt op traditionele wijze gebakken, met grondstoffen van hoge kwaliteit.