Dranken2018-10-18T06:45:13+00:00

Dranken

Voor elke gelegenheid is er een andere drank om te schenken. Daarom is ons assortiment dranken heel breed. Warme en koude, alcoholische en non-alcoholische dranken en een uitgebreid assortiment frisdranken; in petflessen, blikjes en glazen flessen. Alles is mogelijk. Nu ook verkrijgbaar; biologische dranken.

 

Koffie en thee

Kopje koffie of thee in uw winkel? Wij bieden diverse mogelijkheden, van de beste kwaliteit.

  • Tiktak werkt met fairtrade grondstoffen, en is daarmee een eerlijke en verantwoorde keuze. Een Oer-Hollandse kop koffie, dat zal u zeker smaken. Het schenken van koffie, kleine moeite groot resultaat. Verleng de aanwezigheid van klanten in uw winkel en vergroot de kans dat ze meer gaan besteden/bestellen. Tiktak; voor het juiste koffie moment.

 

Vruchtensappen; Schulp

Voor ons assortiment vruchtensappen hebben wij gekozen voor het merk Schulp. Het is een gerenommeerde leverancier die vruchtensappen beiden van hoofdzakelijk Hollandse Boomgaarden.  Een fles vol fruit! Zowel de groot als klein verpakking kunnen wij leveren. Het mag uw smaken..… Op hun site vertellen ze over de productie van hun sappen, leuk om eens te checken op:  http://schulp.nl/het-proces

 

Wijnen

Voor een unieke smaakbeleving is er altijd een passende wijn & spijs combinatie te vinden. De wijnen uit ons assortiment zijn stuk voor stuk uniek en passen altijd bij een mooi gerecht. Zoals u van ons gewend bent, werken wij met gerenommeerde toeleveranciers. Dit is met de wijnen uit ons pakket niet anders.

Wij leveren wijn van het merk Bloemendal uit de streek Western cape. Dit landgoed bestaat sinds 1702 en ligt in de buurt van Kaapstad, Zuid-Afrika. Sinds 1987 is vooral de Suider Terras, Sauvignon Blanc wereldwijd bekend. Iconisch en van superieure kwaliteit! Bloemendal heeft altijd een passende smaak in rood, wit en rosé. Lees meer over het prachtige landgoed op http://www.bloemendalwines.co.za/