Kip, Wild en gevogelte2018-10-29T06:18:00+00:00

Kip, Wild en gevogelte

Maak kennis met onze kip, wild en gevogelte. Altijd van mooie kwaliteit en dat geeft u de mogelijkheid om uzelf te onderscheiden als specialist. Wij garanderen iedere dag vers en eerlijk. Perfect passend binnen de huidige trend om op een verantwoorde en gezonde manier bezig te zijn met voeding. Het stukje vlees wat bij uw klant op het bord komt is ware verwennerij, daar hoeven ze geen fijnproever voor te zijn.

  • Poelier v.d. Wal biedt een bijzondere kwaliteit kip & gevogelte. Dit doen ze al jaren, iedere dag vers geleverd. Niet alleen bieden ze een bijzondere kwaliteit, maar u kunt ervan uitgaan dat alles wat ze leveren een goed leven heeft genoten. Diervriendelijkheid, nature en respect, proef het goede leven. Hun vele specialiteiten vindt u terug op de website: http://www.poeliervanderwal.nl

Landkiep

Kiep zoals kip moet zijn, dat is de belofte van LandGoed Kiep – Landkip. De goede smaak van deze kip begint bij aandacht voor dierwelzijn en gezonde voeding. De slogan van Landkiep is niet voor niets; met zorg voor mens en dier.

Door de omstandigheden waarin de kip opgroeit, biedt Landkiep een erg goede kwaliteit. Kiest u voor Landgoed – Landkiep, dan kiest u voor het volgende.

 

  • Meer leefruimte voor de kippen, inclusief afleidingsmaterialen
  • 100% plantaardige voeding voor de kippen
  • Een natuurlijk dag- en nachtritme voor de kippen
  • Aandacht voor dierenwelzijn
  • Kippen van een langzamer groeiend ras
  • Smaakvoller kipvlees
  • De herkomst van de kippen is traceerbaar
  • Geen preventief antibiotica gebruik

We hebben een uitgebreid assortiment LandGoed Kiep – Landkip, zoals: vers, ready to grill, gegrild, BBQ spiezen, kant-en-klare ovenschotels en panklaar. Er is een constante ontwikkeling van het assortiment om te blijven verrassen.  Kiep it kip!

Wild en gevogelte

Als de blaadjes van de bomen gaan vallen en het buiten wat kouder wordt, dan betekent dat voor ons: het wildseizoen! Tot en met kerst eten we in Nederland graag wild. Zwijn, fazant, hert, ree, haas, ga zo maar door. Wij bieden u een uitgebreid assortiment in wildspecialiteiten. Veelal worden de wildspecialiteiten in skinpack geleverd, qua presentatie in de toonbank is dit zeker een aanrader.

Met wild op de kaart of in de toonbank biedt u uw klanten een culinaire verrassing! Naast kant-en-klare producten, zoals een carpaccio van hert, een stoofpotje van wild zwijn, gedroogde ham voor op de borrelplank, kunt u ook mooie verse producten aanbieden. Zo kan de thuiskok ook een ware herfstmaaltijd op tafel zetten. En ook voor biologisch en scharrelvlees…. Bent u bij ons aan het juiste adres!

  • Cuno Moormann & Zn. is een specialist op het gebied van wild en gevogelte. Ze bieden ambachtelijk vakwerk met eerlijke producten. Ze werken met bekende en betrouwbare toeleveranciers uit heel Europa en bewerken de producten zelf. Ook hebben ze een eigen rokerij en kunnen daardoor een hoge kwaliteit leveren.