Nieuw2018-10-29T06:18:16+00:00

Nieuw in ons assortiment

Wij hebben regelmatig nieuwe, frisse producten in ons assortiment. En uiteraard werken wij regelmatig met nieuwe en/of bijzondere leveranciers. Onderstaand een kleine greep uit de nieuwe samenwerkingen die wij zijn aangegaan. U kunt ervan op aan dat wij zeer te spreken zijn over deze bedrijven/merken. Vraag gerust naar de mogelijkheden die wij u binnen ons nieuwe aanbod kunnen bieden!

 

Kaaslust

Sinds kort werken wij samen met Kaaslust. Een kaasmakerij, die hun kaas op ambachtelijke wijze maakt in de voormalige zuivelfabriek van Veenhuizen. Een bijzonder pand, dat in 1903 is gebouwd. De architect Willem Cornelis Metzelaar heeft met zijn ontwerpen in Veenhuizen een unieke sfeer en aanzicht gecreëerd. De zuivelfabriek, die in 2010 volledig is gerestaureerd en ingericht om kaas te maken, is zelfs genomineerd door UNESCO als werelderfgoed.

Een unieke locatie, de kazen doen daar zeker niet voor onder. De melk wordt zo veel mogelijk uit de omgeving betrokken en is 100% weidemelk. Bijzondere smaken zoals zeewierkaas, quattrokaas (met 4! soorten melk), bierkaas en diverse kruidenkazen. Een deel van het assortiment is biologisch.

Benieuwd naar de kazen van Kaaslust? Ze bieden proeverijen en rondleidingen in hun bijzondere pand. Kijk op: http://www.kaaslust.nl/activiteiten/

 

Landkiep

Kiep zoals kip moet zijn, dat is de belofte van LandGoed Kiep – Landkip. De goede smaak van deze kip begint bij aandacht voor dierwelzijn en gezonde voeding. De slogan van Landkiep is niet voor niets; met zorg voor mens en dier.

Door de omstandigheden waarin de kip opgroeit, biedt Landkiep een erg goede kwaliteit. Kiest u voor Landgoed – Landkiep, dan kiest u voor het volgende.

  • Meer leefruimte voor de kippen, inclusief afleidingsmaterialen
  • 100% plantaardige voeding voor de kippen
  • Een natuurlijk dag- en nachtritme voor de kippen
  • Aandacht voor dierenwelzijn
  • Kippen van een langzamer groeiend ras
  • Smaakvoller kipvlees
  • De herkomst van de kippen is traceerbaar
  • Geen preventief antibiotica gebruik

We hebben een uitgebreid assortiment LandGoed Kiep – Landkip, zoals: vers, ready to grill, gegrild, BBQ spiezen, kant-en-klare ovenschotels en panklaar. Er is een constante ontwikkeling van het assortiment om te blijven verrassen.  Kiep it kip!