Sauzen, Marinades en Kruiden2018-10-18T09:09:27+00:00

Sauzen, Marinades en Kruiden

Om uw eigen identiteit te verfijnen en assortiment perfect op smaak te maken, bieden wij een keur aan kruiden, marinades en (h)eerlijke sauzen. Deze zijn immers van groot belang voor een pure smaakbeleving. We werken met bekende en onbekende merken, zo is er altijd een smaak die past. Zo kunt u bewuste keuzes maken en met verse ingrediënten werken. Gewoon doen waar u goed in bent, met passie voor gezond en lekker eten.

 

Sauzen

Maak een gerecht net dat beetje lekkerder met een mooie saus. Saus is een goede toevoeging en biedt extra smaak. Wij leveren kant-en-klare sauzen, maar ook basissauzen zodat u met uw eigen ingrediënten de lekkerste saus kunt creëren.

Denkt u ook eens na over de sauzen voor bij de barbecue en gourmet. Niet alleen de ‘standaard’ en bekende mayonaise of ketchup maar ook biologische en verantwoorde sauzen. Zo kunt u uw klanten verrassen met een saus die ze misschien nog nooit geproefd hebben!

 

Marinades

Een marinade geeft een stukje vlees, vis of groente de smaak en malsheid die zo kenmerkend is voor u als specialist in lekker eten. Welke marinade u ook graag gebruikt, wij kunnen deze leveren. Niet alleen de standaard marinades, maar ook op maat. Net wat u wenst! Tip; ook lekker voor barbecuespecialiteiten; een dry rub.

 

Kruiden

Ze geuren fijn, het gerecht of de specialiteit ziet er lekkerder uit en ze zijn prachtig om mee te garneren. Kruiden en specerijen zijn ware smaakmakers! Wij bieden een enorm assortiment verse en gedroogde kruiden en specerijen, losse kruiden maar ook mengels. Elke ondernemer gebruikt immers zijn eigen, traditionele en culinaire smaakmakers.

 

Glutenvrij

Pure kruiden zijn altijd glutenvrij, maar denk ook eens na of andere glutenvrije producten bij uw assortiment passen. Zoals glutenvrije sauzen, marinades en dressings. Niet alleen past het in de trend om gezonder te eten, degene met een glutenintolerantie – coeliakie –  zullen u dankbaar zijn!

 

Enkele merken waar wij mee samenwerken

  • ZuiverCulinair produceert bijzondere sauzen en dressings. Naast hun eigen lijn met ‘zuivere’ Sooo Specialties, kunnen ze ook op maat werken. Ze zijn anders! Ze werken namelijk met plantaardige olie, eigen bereide verse yoghurt, verse groente en kruiden. Verantwoord gemaakt dus; en niet te vergeten volledig glutenvrij. Heel zuiver dus.
  • Het merk Oliehoorn kennen we allemaal. Ze bestaan ook al 35 jaar. Hun nieuwste product de ‘oerhollandsche tomatenketchup’ is zeker het proeven waard. Gemaakt van echte Hollandse tomaten… heerlijk bij een tosti of burger!
  • Bij Epos draait alles om smaak! Niet zo gek ook, als u bedenkt dat ze kruiden, specerijen, marinades, sauzen, smaakmakers en hulpstoffen voor de gehele voedingsmiddelenindustrie leveren en produceren. Dan zit smaak diep in de genen. Leuk om te zien waar alle specerijen vandaan komen op de ‘herkomst’ landkaart; u vindt hem op www.epos-specerijen.nl/versspecialisten/herkomst
  • JIV “tailormade food solutions”, de naam zegt het al: JIV is uw partner voor producten op maat. Hun kwalitatief hoogstaande gerechten, sauzen en marinades hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding en zijn altijd klantgericht ontwikkeld.