Verpakkingen en non-food2018-10-22T11:13:03+00:00
Home » Assortiment » Verpakkingen en non-food

Verpakkingen en Non-food

Als ondernemer weet u; de eerste indruk kunt u maar 1 keer maken! Verpakkingen bieden de ideale mogelijkheid om u te onderscheiden. Daarom leveren wij een breed assortiment! Denk bijvoorbeeld aan de verpakkingsmaterialen om uw schotels netjes bij uw klant af te kunnen leveren. Wij bieden duurzame oplossingen zoals herbruikbare schalen. Goed voor die eerste indruk én voor het milieu!

Naast de verpakkingsmaterialen bieden wij ook non-food zoals barbecues en brikketten. Van diverse merken en dus passend bij verschillende ondernemers. Maar ook alle benodigdheden voor een complete barbecue zoals borden bestek en servetten, wij helpen u uw klanten ontzorgen!

 

Enkele merken waar wij mee samenwerken

  • Weber is op het gebied van barbecues, accessoires en buitenkeukens dé wereldleider. Ze bieden een uitmuntende kwaliteit met innovatieve concepten. Daarnaast bieden ze een sterke service- en dienstverlening. De ‘kogelbarbecue’ met herkenbare ronde vorm, die kent toch iedereen! Op hun site staat het complete aanbod; https://www.weber.com/NL
  • Hendi Food Service Equipment; de naam zegt het al, leverancier van apparatuur, buffetartikelen en keuken- en tafelgerei. Met een assortiment dat bestaat uit meer dan 4000 artikelen, kunnen ze een totaalpakket aanbieden. Bekijk op hun site de catalogus van dit jaar: https://www.hendi.eu/
  • Van Wezel verpakkingen produceert kunststof verpakkingen voor voedingswaren. Denk aan de trays voor vleeswaren, foodtainers, top seal trays, ga zo maar door. De meeste formaten zijn verkrijgbaar. Belangrijk om te weten is dat ze maatschappelijk verantwoord ondernemen en zo veel mogelijk ‘groen’ produceren.