Verse groente, fruit en rauwkostmixen2018-10-18T06:42:46+00:00

Verse groente, fruit en rauwkostmixen

Gezonde voeding, met verse groente en fruit is niet alleen een trend, het wordt zelfs door het voedingscentrum aangeraden. Ook voor vegetarische en/of veganistische klanten zijn groente, fruit en aardappelen erg belangrijk. Logisch dan ook, dat dagelijks verse groente en fruit voor veel ondernemers van groot belang zijn. Wij leveren alle AGF – aardappelen, groente en fruit met het motto; vandaag geplukt, morgen op het bord. Zo kunt u werken met de mooiste seizoenproducten. Maak uw eigen rauwkostmix, fruitsalade of wokgerecht met de verse producten die wij u leveren.

 

Seizoensproducten

Een voorbeeld van een echt seizoensproduct is de asperge. Ze zijn officieel vanaf half april verkrijgbaar. Het seizoen eindigt altijd op 24 juni. Wij bieden in die periode alles met asperges of om te combineren met asperges. En natuurlijk ook de asperges zelf.

Aspergepaté, hamtaart met asperge, maaltijden, soepen en recepten met asperges, vleeswaren met asperges, u kunt het zo gek niet bedenken. De asperges die wij u leveren zijn dagvers uit de streek, ambachtelijk geoogst. En niet te vergeten: ideaal om te combineren met asperges, boerenachterham.

 

Elk seizoen biedt zo zijn eigen specialiteiten, daar werken wij mee!