Vis en Vegetarisch2018-10-22T11:02:13+00:00

Vis en Vegetarisch

De termen vliegen ons soms om de oren; vegetariërs, flexitariërs, pescotariërs, veganisten, om er maar wat te noemen. Wij weten dat mensen die voor vis en vegetarisch kiezen, dat bewust doen. Zo is vis is goed voor hart en bloedvaten, het voedingscentrum geeft niet voor niets het advies om 1 keer per week vis te eten. En vegetarisch eten is ook vaak een duurzame en gezonde keuze! Wat wij nou écht belangrijk vinden, is gezond, goed en duurzaam eten. Daarom faciliteren wij deze keuzes graag!

Tip! Barbecueën met vis en vegetarische producten? Ideale producten om te combineren in een barbecuepakket.

Vis

Bent u al bekend met ons vis assortiment? Met vis valt eindeloos te variëren. Wat dacht u van gerookte vis, een heerlijke aanvulling voor bij de brunch of lunch! Ook ideaal om saladeschotels mee op te maken. Wij betrekken al onze vis via een visspecialist uit onze eigen regio. Wij hebben voor u de mogelijkheid om verse vis op spies, geportioneerd, in groot verpakking en diepvries te kunnen leveren.

Van zalmmoten, zoute haring tot makreelfilet gerookt. Vraag gerust even naar de mogelijkheden!

  • Fiskko is een bedrijf dat op een duurzame en verantwoorde manier vis vangt en verwerkt. Ze bieden kwaliteit met hun unieke recepten, dat proef je! Op hun website kunt u de manier van werken heel goed nagaan, zie www.nl

Vegetarisch

Vegetarisch en plantaardig koken is helemaal van nu. Logisch dan ook, dat wij de meest lekkere vleesvervangers en vegetarische producten kunnen leveren. Denk aan vegetarische hamburgers, groenteschijven, enzovoort. Maar een echte topper is wel ons fakkelbrood! Een veelzijdig product, met verschillende bereidingen. Zo kan ieder zijn eigen favoriete smaak bereiden…. Vooral lekker bij de tapas, lunch… en meer!