Vleeswaren en Paté2018-10-10T12:01:37+00:00

Vleeswaren en Paté

Gerookt, gerijpt, gebakken, gezouten, gekookt… Vleeswaren en patés zijn veelzijdige producten. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende smaken! Vandaar dat wij hier een ruim, breed en diep assortiment in aanbieden. Wij werken zowel met binnenlandse als buitenlandse leveranciers en leveren diverse verpakkingsmogelijkheden.

 

Vleeswaren

Vleeswaren of charcuterie, heerlijk als beleg voor op een broodje. Maar ook op een borrelplank misstaat een mooie rauwe ham of fuet niet! Wij bieden een ruim assortiment, van een oer-Hollandse ossenworst tot internationale vleeswarensoorten zoals Italiaanse salami’s en Spaanse hammen.

Om een mooi streekgerecht te serveren, raden wij onze nagelhout aan. Aan de lucht gedroogd rundvlees, ingesmeerd met zout en kruidnagel. Snij de nagelhout flinterdun en maak er een verrassende carpaccio van. Nog zo’n mooi oer-Hollands product is Zeeuws spek. Lekker op een broodje, als tapashapje of gewoon uit het vuistje. Puur genieten!

Voor de bewuste consument leveren wij diverse vleeswaren met Beter Leven kenmerk en ook voor biologische vleeswaren kunt u bij ons terecht. Deze producten worden met meer oog voor dierenwelzijn geproduceerd.

 

Patés

Binnen ons assortiment bieden wij een keur aan verschillende patés. Heerlijk om op een broodje te smeren bij de borrel of lunch, maar ook heerlijk als voorgerecht. Paté is goed te combineren met een smakelijke confijt van ui of cranberry, wellicht een leuke tip om aan uw klanten aan te bevelen.

Enkele merken waar wij mee samenwerken

  • Daroni
  • Bedford Fleischwaren GmbH + Co. KG heeft het maken van hoogwaardige ham- en worstspecialiteiten tot een kunst verheven. Hun succesrecept is gebaseerd op de volgende pijlers; werken met hart en ziel, oog voor detail, ambachtelijkheid en kwaliteit. Op hun website kunt u hun verschillende specialiteiten bekijken: bedford.de
  • Casademont is een Spaans bedrijf dat de ambachtelijke traditie van 4 generaties combineert met de beste technologie. Authentieke en hoogwaardige producten, met een uniek karakter! Op casademont.com kunt u meer informatie vinden

Vraag vrijblijvend naar wat er voor u mogelijk is.