Nieuws

Beef Best & Pork Best

23-10-2018

Hierbij presenteren wij u… Beef Best & Pork Best!

We zijn bij Boonstra Verswaren geruime tijd zoekende geweest naar een Vers Vleesconcept dat past bij onze visie en afnemers! Dit hebben we o.a. gevonden bij P. van den Berg Vleeshandel in de formule: Beef Best & Pork Best.

Afgelopen weken zijn wij met een aantal ondernemers bij P. van den Berg Vleeshandel op ‘bezoek’ geweest om te ervaren waarom dit vleesconcept zo uniek is. Enkele steekworden daarbij zijn; passie, beleving, een eerlijke verhaal, smaakvol, kwaliteit en een product op maat.

Op onze ‘vers vlees’ pagina worden de concepten Beef Best & Pork Best kort toegelicht.

Bij deze nodigen wij u ook graag uit om mee te gaan op een volgende bezoek! Wilt u graag dat we bij u langs komen om deskundig geïnformeerd te worden?  Neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

“Eten is meer dan voeding, het staat voor gezondheid, gezelligheid en bewustzijn”.

Paul’s Pie

17-10-2018

Een geweldige aanvulling op uw assortiment voor de feestdagen; Paul’s Pie!

Heerlijke pie in 8 verschillende smaken. Ambachtelijk bereid, kant-en-klaar, in 180 & 50 gram. Perfect voor bij de maaltijd, als tussendoortje of voor bij een high tea!

Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via verkoop@boonstra-verswaren.nl of 050 50 33 500.

“De smaakvolste dagen van het jaar beleef je met elkaar!”

Wild assortiment

09-10-2018

Uitgebreid assortiment wild specialiteiten!

Ambachtelijk vakwerk met eerlijke producten! We hebben een uitgebreid en gevarieerd assortiment voor u samengesteld. Vraag gerust naar ons complete wildassortiment!

Vele specialiteiten in skinpack!
Daardoor een langere houdbaarheid en minder derving!

Interesse in een wild – assortiment boekje op naam? Informeer ernaar bij onze verkoop binnendienst; verkoop@boonstra-verswaren.nl