Winkelformules2018-10-31T09:37:01+00:00

Winkelformules

Een versondernemer is graag bezig met zijn vak – vers. Helaas verkopen producten, hoe goed de kwaliteit ook is, zichzelf niet. Daarom is marketing een belangrijke pijler binnen een bedrijf. Het zet de onderneming goed in de markt en bevordert de verkoop.

Wij snappen dat u soms geen kaas heeft gegeten van marketing en liever focust op mooie producten en specialiteiten. Daarom hebben wij kant-en-klare concepten ontwikkeld die, mits ze passen bij uw onderneming, direct ingezet kunnen worden. Met volop ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie.

Uw beenhouwer – proef de oorsprong

Uw Beenhouwer is een nieuwe slagersformule, die is ontwikkeld door Boonstra Verswaren in samenwerking met Faber Reklame. Bent u een slager in hart en nieren en wilt u bij een familie horen? Bij een familie waar u als ondernemer serieus wordt genomen en waar u zich verder kunt ontwikkelen? Dan is Uw Beenhouwer zeker iets voor u!

Uw Beenhouwer is een vakman met verstand van zaken. Een echte ambachtsman, bijvoorbeeld door zelf te slachten, een worstenmakerij, zelf versnijden van het vlees, enz. Uw Beenhouwer besteedt veel aandacht aan zijn ambacht en werkt daarnaast samen met andere specialisten om een uitgebreid  en interessant pakket te bieden. Hierbij kunt u denken aan maaltijden, belegde broodjes, en meer.

Uw Beenhouwer verkoopt kwalitatief hoogwaardige producten, die altijd goed te herleiden zijn en meerwaarde bieden voor de consument. Uw Beenhouwer probeert zich continu verder de ontwikkelen binnen het vakgebied, denk hierbij ook aan het ontwikkelen van nieuwe producten, smaakcombinaties & het bieden van gezonde voeding voor de consument.